Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Marsuliini1: Metsätyön alta hetkeksi pois. Palautan heti kun urakka ohi.

More
<

Marsuliini1:n juhlakätkö

A cache by Marsuliini1 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/26/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämän kätkön olen tehnyt sen kunniaksi, että 28.6. tuli 2 vuotta ensimmäisen kätkön löytämisestä. Julkaisu venyi, mutta kuitenkin tämä on itselleni juhlapurkki ja toivon, että siitä on iloa etsijöileenkin. On tullut kierreltyä nähden hienoja paikkoja sekä tutustuttua mukaviin geokollegoihin matkan varrella. Päivääkään en vaihtaisi pois! :) ETHÄN SPOILAA LOKKAUKSESSASI! Tulen poistamaan kaikki spoilaavat lokkaukset välittömästi!

Kaikki siis alkoi 28.6.2011 kuumana suorastaan helteisen iltana. Lähdin ystävän kanssa etsimään josko löydettäisiin sellainen "geokätkö". Olin kuullut muutaman tuttavani etsineet myös kätköjä ja jäi jotenkin kiinnostamaan mitä ihmettä tuo harrastus oikein kätkee sisälleen. Sillä tiellä ollaan ja kätköjä on nyt tämän kätkön ilmestymishetkellä löytynyt 1450. Paluuta entiseen ei ole, kätköily on vienyt niin mennessään.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

153 Logged Visits

Found it 144     Write note 3     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.