Skip to Content

<

Koskipuisto

A cache by geomikkeli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/02/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koskipuisto on nimensämukaisesti kosken partaalla. Mikäli vettä on riittävästi, näet kivan putouksen. Tulvan aikaan paikka on mahtava.

Kätkö on voimalaitoskanavan ja pohjoisen jokihaaran rajaamassa saaressa. Voimalaitoksen sulkujen kohdalta menee kävelytie saareen ja onhan siellä myös kyltit kertomassa Koskipuistosta. Kohteessa on info- taulut kertomassa paikan aikaisemmasta merkityksestä, joihin kannattaa tutustua. Koskipuiston läpi menee polku, jossa on matkan varrella hieno uusi silta ja lopussa portaikko mäen päälle. Puistossa on ajan tappamista varten ainakin kolmessa paikassa tukevat penkit istuskelua varten. Niissä on hyvä rauhoittua ja katsella maisemia. Putouksen kohdalla toisella puolella jokea näet kodan, jossa voi käydä paistamassa makkarat. Sinne rohkeimmat pääsevät vähän veden aikaan vaikka padon ja kalaportaan yli juosten (omalla vastuulla). Muussa tapauksessa suosittelen 8-tien kautta kiertämistä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

348 Logged Visits

Found it 311     Didn't find it 28     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 13 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.