Skip to Content

<

Tapiola

A cache by KossuEikka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/06/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tapiola, Ruoveden kunnan Väärinmajan kylätalo on pieteetillä (vanhaa kunnioittaen) kunnostettu, erittäin hyväakustinen ja kaunis hirsitalo pieniin sekä suurempiinkin juhliin.
 

Kylätalo sopii mainiosti häiden ja muiden perhejuhlien, iltamien ja tanssien järjestämiseen sekä kurssi- ja kokoustilaksi. Tapiola salissa (150m2) on tilaa noin 200 henkilölle ja takkahuoneessa (30m2) noin 30 henkilölle. Tarvittaessa on mahdollisuus käyttää myös pianoa sopimuksen mukaan. Maa- ja kotitalousseuralla on vuokrattavissa astiasto 200 henkilölle. Piha-alueella on myös hyvin pysäköintitilaa.
Kylätalo sijaitsee keskeisellä paikalla Väärinmajan kylässä, sillä matkaa Ruoveden keskustasta tulee 14 kilometriä ja Vilppulasta 18 kilometriä.
Tapiolan rakennuttivat Väärinmajan suojeluskuntalaiset ja lotat 1932. Sotien jälkeen talo siirtyi paikallisen 1923 perustetun maamiesseuran omistukseen, jonka nimi laajentui myöhemmin Väärinmajan maa- ja kotitalousseuraksi.

Vuosituhannen vaihteessa Väärinmajan kyläläisten keskuudessa nousi vahva talkoohenki kunnostaa kylässä sijaitseva maamiesseuran talo yhteiseksi kylätaloksi ja ennen kaikkea haluttiin säilyttää historiallinen rakennus tuleville sukupolville. Talon kunnostustarve oli selkeä, sillä kylällä ei ole muita ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia tiloja eri käyttäjien tarpeeseen.

Talo on nyt remontoitu ja uusittu monia toimijoita palvelevaksi nykyaikaiseksi toimitilaksi. Kunnostushankkeen aikana rakennettiin mm. sisävessat, keittiö (13,5m2) uusittiin, saatiin juokseva vesi ja viemäröinti sekä tehtiin muitakin kunnostustoimenpiteitä sekä talon sisällä että ulkopuolella.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

313 Logged Visits

Found it 300     Didn't find it 6     Write note 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.