Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Multi-cache

Autorata

A cache by arisoft Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/14/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kilometrin pituinen helppo multi, joka tutustuttaa nuorten liikennekoulutusalueen ympäristöön.Nuorten liikennekoulutusalue sijaitsee Tattarisuolla. Alueen muodostavat koulutus- ja huoltorakennus, moottorihalli, kartingrata, rc-rata sekä mopoharjoitusalue. Lisäksi alueella on skeittiramppi.

Helsingin Kartingrata Oy:n mikroautorata avattiin vuonna 1998. Rata-alue on tärkeä koulutuskeskus koko pääkaupunkiseudun moottoriurheilua harrastaville nuorille. Ratayhdistyksen jäsenseurat järjestävät rata-alueella vuosittain yli 20 koulutustapahtumaa junioreille ja senioreille. Rata on avoinna ti-pe klo 12-20 ja la-su klo 12-18.

RC-radan toiminnasta vastaa Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat ry. Rata on avoinna kesäkaudella. Tiistaisin on radalla nuorsioasiainkeskuksen päivä, jolloin radan portit ovat avoinna klo 14-20.00. Muina päivinä radan aukioloista ja toiminnasta vastaa Pääkaupunkiseudun RC-Autoilijat ry.

Moottorihallilta löytyvät yleisimmät ajoneuvojen korjaamiseen tarvittavat työkalut ja välineet. Hallissa on pilarinosturi ja mahdollisuus hitsaukseen. Yleismallisia tarvikkeita, kuten sulakkeita ja polttimoita voi ostaa hallilta. Hallin käyttö on pääosin ilmaista.


Auton voit jättää alkupisteelle. Jatka siitä matkaa jalan tai polkupyörällä. Reitti kulkee alueen ympäri kummankin radan sisäänkäynnin ohi, joten voit myös käydä seuraamassa ajoharjoituksia.

STAGE1 reittipisteeltä löydät taulusta numerosarjan: abc-defghij.
STAGE2 reittipisteeltä löydät renkaaseen kaiverretun numerosarjan: k lmno.
Kätköpaikka löytyy sijoittamalla numerot koordinaatteihin: N la° cd.mkn E ahf° ae.cij.

FTF-palkintona purkista löytyy kätevä Blocklite lamppu.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

354 Logged Visits

Found it 339     Didn't find it 2     Write note 6     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 7/14/2018 12:21:05 AM Pacific Daylight Time (7:21 AM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page