Skip to Content

<

Mynttilän uimaranta

A cache by KovaSet Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/30/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö Mynttilän kylän uimarannalla, Valkjärven rannalla. Lue kätkökuvaus ja pysäköinti- ja liikkumisohjeet huolella. Kätkö poistetaan, mikäli siitä aiheutuu häiriötä Tyllilä-hoville tai sen pihaa käytetään pysäköintiin tai läpikulkuun. Ohjeet sallitulle uimarannan pysäköintipaikalle löytyvät alla olevista waypointeista.

Kätkö esittelee Mynttilän kylän uimarannan Valkjärven rannalla. Ranta on Mäntyharjun kunnan ylläpitämä. Autojen pysäköintipaikka on urheilukentän laidalla.

Kentän oikealla laidalla sijaitseva vanha rakennus on Mynttilän entinen koulu, nykyinen Tyllilä-hovi, jonka omistaa nykyisin Mynttilä seura ry. Rakennus ja piha ovat yksityisaluetta. Tämän rakennuksen piha-alueille ei kätköilijöillä ole mitään asiaa! Autoja ei saa pysäköidä rakennuksen pihalle eikä pihan läpi saa kulkea urheilukentälle. Tyllilä-hovin piha-alueen rajat on merkitty selkeästi aidoin, et voi erehtyä.

Urheilukentän ja parkkipaikan päädystä lähtee polku uimarannalle. Kätkö on peruspurkki ja se on löydettävissä vaikka uimarannalla on käyttäjiäkin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

203 Logged Visits

Found it 198     Didn't find it 1     Write note 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.