Skip to Content

<

Äkkiväärä - Ä Savonlinna Alphapet

A cache by Almalaiset Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/14/2013
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Äkkiväärä eli Savonlinnan kaupungintalo valmistui vuonna 1986. 

Uuteen kaupungintaloon on liitetty myös vanha vuonna 1890 valmistunut entinen lyseorakennus (myöhemmin myös taidelukiona toiminut).

Kaupungintalon edessä on vuonna 1853 asuintaloksi rakennettu rakennus, joka sittemmin on toiminut mm. postina ja raatihuoneena. Nykyisin siinä toimii Savonlinnan Oopperajuhlatoimisto.

Kätkö sijaitsee Äkkiväärän läheisyydessä ja on ainakin päiväsaikaan jästiherkällä alueella. Alueella on myös kameravalvonta, joten toimi sen mukaisesti.  Kätkössä ei ole kynää.

 

Savonlinnan Alphabet-sarja:

FTF:n saaja voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön (tässä tapauksessa Ö:n, sarjaan järjestyksessä aakkoset A-Ö ja sen jälkeen numerot 1-9) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla tradi, multi tai mysteeri. Kätkön sijainnin tulisi olla n. 30 km:n säteellä Savonlinnan keskustasta.Kirjoitathan FTF loggaukseesi haluatko tehdä sarjan seuraavan kätkön. Tarvittaessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku seuraavista kätkön löytäneistä voi tehdä seuraavan kätkön. Lisääthän nämä ohjeet samansisältöisinä sarjan seuraaviin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi.

Käytä mielikuvitusta paikan, tarinan ja purkin suhteen.

Happy hunting!

Almalaiset@gmail.com

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

768 Logged Visits

Found it 724     Didn't find it 25     Write note 5     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.