Skip to Content

This cache has been archived.

Minzu: Arkistoon...

More
<

Agentti Valery Khan

A cache by Minzu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/19/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko tradi kauniissa maalaismaisemissa. Paikalle pääset niin bussilla, autolla, pyörällä kuin kävellenkin. Kätköpurkissa ei ole kynää! HUOM! Pellot ovat viljelyskäytössä, niille EI SAA AJAA AUTOLLA. Jätetään autot tien puolelle, kiitos!

Tällä kätköllä pääset tapaamaan ihka oikean agentin. SLO:n agentti Valery Khanin tärkeänä tehtävänä on pitää maamme johtotehtävissä toimivat henkilöt turvassa. Entisenä KGB:n miehenä Valery osaa toki myös pitää tavan kansan loitolla johdosta - agenttimme ulkonäkö on sen verran vakuuttava, että useimmat kääntyvät kannoillaan heti hänet nähdessään tai ainakin pysyttelevät kunnioittavan välimatkan päässä. Agentti Valery Khan onkin ammattinsa vuoksi melko särmikäs heppu, talvipakkasilla hän saattaa vaikuttaa jopa kylmäkiskoiselta ja kesälläkin vastaanotto saattaa olla hieman pisteliäs - ei kannata kuitenkaan säikähtää pienistä. Agenttien työssä tunnelma on usein sähköinen ja jännitettä riittää. Usein työ on kuitenkin myös yksinäistä puurtamista kesähelteiltä talvipakkasiin, ja niinpä agentti Khan ilahtuu vierailustasi varmasti, käyhän siis moikkaamassa ja jätä nimesi agenttimme henkilökohtaiseen muistikirjaan!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

705 Logged Visits

Found it 679     Didn't find it 1     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 7     Enable Listing 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.