Skip to content

<

Hirvilahti

A cache by Ikepa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/27/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kuuluu sarjaan ”LÄNSIRANNAN  KYLÄT”.

Pohjois-Kallaveden länsirannalla olevat kylät  muodostavat kylien ketjun, Hirvilahti, Leinolanlahti, Kurolanlahti ja Pulkonkoski. Kyseiset kylät ovat toistaiseksi olleet ilman geokätköjä  joten ajattelimme näin korjata tilanteen laittamalla joka kylälle yhden kätkön ja koko sarjan löytäneille lisäksi bonuskätkön.


HIRVILAHTI

Hirvilahden kappelirakennus on  valmistunut 1951. Kappelin suunnitteli arkkitehti K. Hänninen. Kappelia on kunnostettu ja laajennettu useaan otteeseen. Sisätilat on uudistettu 1960- ja 1980 – luvuilla sekä uudet eteis- ja kerhotilat rakennettu vuonna 1996. Kappelin laajennustyön suunnitteli arkkitehti Matti Höyhtyä. Kellotapuli on valmistunut vuonna 1990. Kappelia käytetään myös kyläkirkkona. Kappelissa on tilaa 100 henkilölle.

Kappelista ja hautuumaalta on suora näkyvyys kätkölle, joten  kunnioitathan  ympäristöä etkä häiritse kirkollisia tapahtumia.

Kätkössä ei ole kynää.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.