Skip to Content

<

-3 negative trail - Merpe

A cache by Team KKK Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/13/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö kuuluu Keljujen ja kateellisten kerhon kätkösarjaan, huollosta kerho vastaa ysteisvastuullisesti, (Kaikkihan tietää yhteisen veneen tervassa pysymisen.) Koska kerhossa on savolais- kainuulisvaikutteita, niin tekstistä vastuu siirtyy usein kätkötekstin lukijalle ja kätkön etsijälle.

Merpe

 

Tosikko ! Onpa tehnyt mystinkin tästä aiheesta. Mutta ehkä pahinta on se hillitön vastahanka kätköille lähtemiseen. Kyllä sitä keksitään kaikenlaista tekosyytä, ettei vain tarvitsisi minnekään lähteä. On flunssaa, väsymystä, ödelmaa ja vitenaminkeltakuumetta.

 

No, sitten jos saa vihdoinviimein houkuteltua johonkin mukaan, niin vasta iltapäivällä hän vääntäytyy haukotellen paikalle ja heti on hoppu takaisin.

 

Hyvin hankala tapaus !

HUOM! Ota mukaan kierrokselle lyijykynä ja teroitin. Älä käytä loggaamiseen tarroja, leimoja tai irtonaisia lappuja. Jos kierrätte reittiä isommalla porukalla, voitte käyttää lyhennettä nimimerkeistänne säästääksenne tilaa lokikirjassa. Muista kirjoittaa nettiloggaukseen keitä nimimerkkinne taakse kätkeytyy.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

199 Logged Visits

Found it 192     Didn't find it 5     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.