Skip to content

<

Kinnulanlahden lintutorni

A cache by Ikepa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/11/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kinnulanlahden lintutorni

Maaningan Kinnulanlahdessa sijaitseva lintutorni on rakennettu Lapinjärvien linnuston tarkkailua varten. Lähinnä tornia sijaitsee Pieni Lapinjärvi, jonne tornista on hyvät näkymät. Pieni Lapinjärvi on miltei umpeen kasvanut kosteikko, jossa pesii mm. ruskosuohaukka, lokkeja, sorsia ja nokikanoja. Tornin lähellä olevalla opastuspisteellä voi tutustua laajemmin järvellä pesiviin ja esiintyviin harvinaisiinkin lintulajeihin.

Torni ei ole luonnonsuojelualueella joten liikkumisessa ei ole rajoituksia kunhan ei mene viljapelloille. Tornin lähellä on myös laavu ”kaakananpesä” jota voi käyttää tulipaikkana muulloin kuin metsäpalovaroituksen aikana. Parkkipaikka on opastuspisteellä, kävelethän loppumatkan.

Kätkössä on lokikirja ja kynä.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.