Skip to Content

<

RoS - Salovaellus: Rautatietunneli

A cache by Mantis_ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/19/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
Salon kaupunki on vaikeassa tilanteessa. Nyt on aika tehdä kuntalaisen osa ja luoda lisää eloa kaupunkiin. Tämän sarjan myötä piristämme omaa yhteistoimintaamme ja alueen jo rikasta kätkötarjontaa. Rise of Salo (RoS) on salolaisten kätköilijöiden tempaus.

Nautinnollisia hetkiä Salossa


Kätköilyn tarkoitus ei ole liikuttaa, vaan laittaa liikkumaan. Tällä kätkösarjalla tarkoituksenamme on ollut motivoida liikuttamaan niitä lantiosta roikkuvia naruja. Ja kyllä, niitä kutsutaan myös jaloiksi. Toivottavaa olisi koota hyvä porukka, varata vähän evästä ja karata luontoon tämän vaelluksen merkeissä. Auton voit jättää kotiin sillä nyt on edessä kävely luonnossa. Reitti alkaa Salon urheilupuistosta ja päätepisteenä on Lehmijärven uimaranta. Reitti on merkattu punaisilla täplillä sekä puisilla kilometrikylteillä. Maastoltaan reitti on monipuolista, sisältäen metsäpolkuja, kallioita ja hiekkateitä. Yhteen suuntaan taivallettavaa kertyy reilut 13 kilometriä. Kuljettava reitti on kuitenkin hyvässä kunnossa ja silmät auki pitämällä reitiltä on vaikea eksyä. Purkkien löytämiseksi joudut useasti poikeamaan polulta sillä tarkoituksena ei ole ollut purkittaa reittiä vaan sen varrelta löytyviä paikkoja ja samalla rohkaista luonnossa liikkumiseen.

Tämä kätkö on vaelluksen alkupurkki. Alussa joudut heti hieman laittamaan itseäsi likoon. Kätkö löytyy taatusti helposti, mutta veden pinta saattaa ajoittain olla korkealla. Tosin kunnon kätköilijällä on varusteet joka tilanteeseen Koordinaatit osoittavat tunnelin suuaukolle.

Rautatielle EI pidä EIKÄ saa mennä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

233 Logged Visits

Found it 216     Didn't find it 7     Write note 9     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.