Skip to Content

<

Kouran Liikuntahalli

A cache by Geo-Veli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/24/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helpohko peruskätkö liikuntahallin lähistöllä. Parkkitilaa on riittävästi. Kätköä etsiessäsi ole varovainen ettei piilo paljastu. Purkkiin mahtuu hyvin kulkijat ja kolikot. Purkissa on kaksi kynää ja logivihko.

Koura Seura toimii Kouran alueella järjestäen toimintaa kyläläisille. Toiminta vaihtelee ajasta ja resursseista riippuen. Toiminnassaan yhdistys käyttää hyödyksi kylällä olevia paikkoja. Kourassa on liikuntahalli, joka on mitoiltaan 17m x 10m (korkeus n5,5m). Kouran liikuntahalli sijaitsee osoitteessa Kourantie 583, 61160 Koura. Siellä pelataan mm. sählyä, lentopalloa ja sulkapalloa. Liikuntahallin pihassa on tenniskenttä. Sen kupeesta lähtee valaistu pururata, jossa voi hiihtää talvisin. Lisäksi pihassa on kierrätyspiste, jonne voi jättää lehdet, lasit ja metallit. Kylältä löytyy myös pelikenttä, jossa luistellaan talvisin ja lumen sulettua harrastetaan erilaisia pallopelejä. (lähde: Koura seura ry:n kotisivut)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

392 Logged Visits

Found it 380     Write note 6     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.