Skip to content

This cache has been archived.

Verajan: Deze wordt vervangen door Remi!

More
<

Kn-H 1 Schapenbrug

A cache by Verajan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/10/2013
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De reeks ‘Rondje Knokke-Heist’ wil een aangename rondrit in de gemeente maken, maar net iets anders tonen dan de meest toeristische troeven. Onderweg verstopten we 10 tradjes en 1 bonus, en we deden ons best om dit telkens op een andere manier te doen. Als je het rondje met de fiets wil doen raden we de parking aan op N 51° 19.390 E 003° 17.455. Hier staat je auto veilig en gratis  op de parking voor de parkbegraafplaats (altijd toegankelijk) terwijl je ongeveer 25 km fietst. O ja, vergeet de cijfertjes niet te verzamelen die je in de potjes vindt(ze staan ook bij het nietje van het logboekje), je hebt ze nodig om de bonuslocatie te ontcijferen!

We geven per trad een woordje toelichting over de te volgen weg naar de volgende cache om je de leukste weg te laten kiezen.

De locatie: Schapenbrug is een wijk, langs de weg naar Sluis(Nederland). Het dankt zijn naam aan een brug over de Zwinnevaart die vroeger breder was. Deze werd veel door schaapherders gebruikt. Tegenwoordig vind je hier een restaurant en enkele voedingswinkels. Ook werd hier recentelijk een bekken aangelegd om regenwater tijdelijk te bufferen bij zware neerslag.

De weg naar Het Kalf: Neem met de auto de kortste weg(3.1Km). Met de fiets kies je na ongeveer 1Km voor het fietspad door de velden.

TB out = TB in

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.