Skip to Content

<

E 4 Aarrearkku

A cache by mackoivu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/17/2013
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Motelli Eurooppa 4 rakennettiin Iso-Sääksjärven rantaan vuonna 1966.

motelli6cKGY.jpg

Sen jälkeen omistajat ovat vaihtuneet ja talo on saanut uusia lisäosia, joista yksi oli aikanaan kuuluisuutta niittänyt UFO. Vieressä oli myös huoltoasema.

kuhmoisten_TB.jpg

Vuonna 1995, juuri ennen Joulua, motellissa syttyi tuhoisa tulipalo.

tulipalo.png

Tuli tuhosi rakennuksen valtaosaltaan, minkä vuoksi nyt nähtävissä rakennus on vain osa entisajan loistosta. Samassa palossa kuoli yksi henkilö ja loukkaantui 16.

Mielenkiintoisena lisäyksenä motelliyrittäjien kekseliäisyydestä on, että tien toiselle puolelle (ja jonkun matkaa Kuhmoisten suuntaan) perustettiin laskettelukeskus. Tarkkaa aikaa en tiedä, mutta luultavasti tämä on tapahtunut 70 -luvun alussa. Voidaan siis sanoa, että oltiin aikaansa edellä, koska eihän tuohon aikaan moiset asiat olleet kovinkaan yleisiä. Yleistä ei liene sekään, että minulle on kerrottu tuon keskuksen olleen toiminnassa vain yhden päivän.

Kätköni liittyy erääseen motellin ja rinteiden väliseen yksityiskohtaan, joka niin ikään jäi käyttämättömäksi tuon yhden kuuluisen käyttöpäivän jälkeen. Päätin, että nyt on korkea aika alkaa sitä jälleen käyttämään. Etteivät verovarat mene aivan hukkaan...

Kätkö on helposti löydettävissä oleva aarrearkku. Tehtäväsi on avata se ilman väkivaltaa ja löytää LOGIVIHKO. Arkussa on tilaa myös kulkijoille. Olkoot ne vihkon ohella tämän arkun aarteita. Niitä voi siis ottaa ja jättää ilman erityisiä ohjeita.

HUOM! Motellin piha on nykyään yksityisaluetta. Älä siis aja sinne autolla vaan jätä se läheiselle linja-autopysäkille.

This cache is related to one of the detail between hotel and an old downhillslopes. I decided that now is the time to start using it again. So the taxpayers' money is wasted no more.

The cache is easy to find. It is like a treasure box. Your mission is to open it without violence and find LOGIBOOK. There is also free space for trackables. Let them olso be treasures of this ark. They can, therefore, take and leave without any special instructions.

NOTE! The motel's courtyard is now private property. So do not drive there by car, but leave it to the nearby bus stop.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

770 Logged Visits

Found it 742     Didn't find it 4     Write note 10     Temporarily Disable Listing 5     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.