Skip to Content

<

Qetkua rekrytointia

A cache by siriusmusta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/18/2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kalevala kertoo.

Elipä kerran Kalevalan kankahilla kätevä mies käsistään, jota sanottiin seppä Ilmariseksi. Ei ollut mitään, mitä tuo mies ei olisi metallista taivutellut. Oli siinä ihmetystä ja kateudenkin aihetta naapureilla, kun kerrankin Ilmarinen värkkäili sellaisen grillin, että siinä mahtui paistumaan kokonainen sonni ja sivustoilla vielä parikymmentä haahkaa sai lämmittelypaikan.

Ilmarinen työskenteli tyytyväisenä palkkaansa ja muihin työsuhde-etuihin eräässä metallipajassa lähialueella. Hänen maineensa oli kuitenkin kiirinyt laajalle ja aina joskus hän joutui toppuuttelemaan liian innokkaita kilpailevien firmojen työtarjouksia. Oli kuitenkin eräs katala kaveri, sanoisinko suorastaan qetku kaveri, joka oli laatinut juonen, jolla saa Ilmarisen omille palkkalistoilleen. Kätyriksi oli hankittu Rate, joka oli musiikkimiehiä henkeen ja vereen. Sanottiin, että Rate pystyi haitarillaan vaikkapa lennättämään miehiä ilmassa, jos niin halusi. Kaikki eivät kuitenkaan tienneet sitä, että Rate oli poppamies ja haitari taikahaitari...

No niin, jäimmepä siihen qetkuun rekrytointisuunnitelmaan. Rate oli palkattu tanssittamaan Ilmarinen lähimmän rakettitukikohdan luo ja mieluiten myös raketin kyytiin saakka. Kun Ilmarinen olisi raketissa, ei enään mikään rimpuilu auttaisi ja voitaisiin suorittaa pikalaukaisu kohti kuussa odottavaa uutta työpaikkaa.

Jotakin meni kuitenkin mönkään. Turvesuolla odottaneen raketin kyytiin sai Rate Ilmarisen lennätettyä, mutta kun raketti oli jo ilmassa, pääsi Ilmarinen ikkunanraosta hyppäämään pois ja tarrasi kiinni ensimmäiseen paikkaan mihin kourat kiinni tapasivat. Ihan pehmeä lasku ei ollut vaikka havut sitä vähän jarruttivatkin. Puussa tutistessaan Ilmarinen riisui veriset sukkansa ja tyhjensi taskunsa niihin, jotta tarvittaessa olisi nopeampi juosta karkuun, jahka pääsisi puusta alas.

Enempää emme Ilmarisen paon vaiheista tiedä kuin, että Ratella ei ole enää haitaria, eikä Ilmarisella sukkia, mutta paikallisessa metallipajassa pyörii tyytyväinen mies kuin kotonaan konsanaan. Sukat lienevät jääneet sinne minne ne aikanaan riisuttiin, jollet usko, käy katsomassa!

Pyhävaatteissa ei tälle kätkölle kannata tulla, eikä myöskään liukkaalla kelillä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

291 Logged Visits

Found it 261     Didn't find it 11     Write note 13     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.