Skip to Content

<

1. Ex-kuntoradalla

A cache by jutani Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/4/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Onko kuntosi romahtanut? Ei hätää, sillä niin on käynyt kuntoradallekin. Tämä peruskätkö esittelee entisen Mietoisten kunnan entisen kuntoradan. Jos siis kuntosi on kesäterässä niin singahdapa tänne, tee 3 kätkön kierros metsämaastossa hakemalla purkit numerojärjestyksessä. Jätäthän kulkupelisi merkattuun parkkipaikkaan. Huomioi että reitin varrella on Mietoisten partiolaisten kolo emmekä halua häiritä heitä. Vihjeen kätköön löydät alla olevasta tekstistä.


Tauko paikalla - kyllähän sitä jo kuntoiltiinkin. Alku on hyvä ottaa aina rauhallisesti ettei tule henkisiä eikä fyysisiä revähdyksiä.
On se vaan mukava lähteä välillä metsään lenkille tämä nykyaika kun on niin kovin hektistä ja toisinaan tulee otettua pulttia ihan pikku asioistakin, mutta täällä metsässä kävellessä mieli rauhoittuu. Huilauksen ohella voit etsiä mikrokokoista purkkia ja kerätä voimia sillä matka jatkuu pian....
Kätkössä ei ole kynää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

513 Logged Visits

Found it 505     Didn't find it 2     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.