Skip to Content

<

Putkimies Paten perintö

A cache by Hiltsu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/26/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Putkimies Patella oli aikoinaan kovat haaveet rakentaa oma talo luonnon keskelle. Pate päätti toteuttaa haaveensa ja sai neuvoteltua hyvään hintaan Suontauksen isännältä paikan uutta kotiaan varten.


Sittemmin Pate joutui luopumaan kodistaan putki firman konkurssin takia ja velkojat veivät myös Paten kodin. Nyt paikalla on muistona vaan hiekkamonttu.

Mutta, yksi putki Patelta kuitenkin jäi paikalle. Koska ulosottomies oli yksin ulosmittaamassa, ei hän pystynyt tätä viimeistä putkea paikalta pois viemään.

Jos ei ulosottomieskään sitä yksin saanut otettua, on se nykyäänkin hankalaa yksin ottaa. Jotenka on suositeltavaa ottaa tälle kätkölle kaveri mukaan, vaan kyllähän kätköilijät tietysti aina keinot keksii

Huom. kätkölle on maanomistajan lupa!

shopify analytics

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

348 Logged Visits

Found it 335     Didn't find it 1     Write note 5     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 4     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.