Skip to content

<

Ilves trail - Ylä-Musteri

A cache by siriusmusta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/27/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ilvesreitti on valaistu ulkoilureitti Heinolassa, Jyrängön ja Vierumäellä sijaitsevan Suomen Urheiluopiston välillä pohjois-eteläsuuntaisella Heinolanharjulla. Talvisin reitti on tarkoitettu vain hiihtämiseen, muutoin sitä voi kulkea jalan tai polkupyörällä.
Ilves trail is a lighted recreation route in Heinola between Jyränkö and Vierumäki passing north-south along the esker Heinolanharju. There you can hike or ride a bicycle, but in winter the route is for skiing.

Ylä-Musterinlampi sijaitsee aivan Ilvesreitin varrella, ja se on myös ainut paikka, jossa on mahdollista saada katto päänsä päälle kodan muodossa. Kota on kaikkien liikkujien käytettävissä, hyvät tavat huomioiden. Alueella on myös puukatos ja WC. Lammen rannalta tarkkasilmäisimmät voivat löytää mm. lihansyöjäkasveinakin tunnettuja kihokkeja.

Mikäli kodalla on väkeä, on kätkön löytäminen hankaloituu huomattavasti. Kätköstä löytyy myös tietoja Ilves Trail bonuskätköön, joten olehan tarkkana. This cache includes a part of coordinates for Ilves Trail bonus.

ETHÄN KÄVELE LADULLA
PLEASE DON´T WALK ON TRACKS

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.