Skip to Content

<

Veräjämäki-kierros

A cache by Hessut Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/2/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Veräjämäki-kierros vie sinut tutustumaan vanhaan helsinkiläiseen lähiöön, jossa on asunut paljon mielenkiintoisia ja kuuluisiakin ihmisiä. Muutama vanha ja kaunis rakennuskin on vielä säilynyt, ja jotkut uudemmatkin rakennukset ovat kiinnostavia. Veräjämäen läpi virtaa myös Vantaa, ja täältä löytyy suosittu uimapaikka. Tämä wherigo antaa vain esimakua kaikesta, mitä Veräjämäellä on tarjota. Kannattaa tutustua seutuun myös tarkemmin esimerkiksi Veräjämäen kotikaupunkipolulla, jota tämä wherigokin pääpiirteittäin seuraa. Myös välipisteitten tekstit on muokattu kotikaupunkipolun vastaavista teksteistä. 

Wherigon pituus alusta kätkölle on noin 3 km. Järkevä reitti kulkee välillä pitkin polkuja ja portaita, joten suositeltavaa on kulkea jalan tai pyörällä. Parkkipaikkoja löytyy radan eteläpuolelta Oulunkyläntien varrelta ja pohjoispuolelta esim. Oulunkylän asemalta. Välipisteitä on 12. Niistä yhdentoista kohdalla sinun on vastattava kohdetta koskevaan kysymykseen, ennen kuin pääset jatkamaan matkaa. Jos sinulle tulee oikean vastauksen löytääksesi tarvetta lukea kohdetta koskeva teksti uudestaan, sen pitäisi onnistua, jos poistut kohteesta n. 30 m päähän ja navigoit siihen uudestaan.

Kätkön maastoarvo tulee matkan pituudesta, itse purkin T=1.5. 

Kasetin voit ladata täältä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

334 Logged Visits

Found it 327     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 9 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.