Skip to Content

This cache has been archived.

pikkuriikku: Kätkön ympäristö on myllätty ja samalla piilopaikka tuhottu.

More
<

Å-purkki

A cache by pikkuriikku Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/10/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Å-purkki on pihassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Iltaisin on tarjolla paljon ilmaista parkkitilaa, päivällä jästejä. Purkin koko on tarkoituksella jätetty mainitsematta, jotta olisi mahdollista kokea etsimisen jälkeistä riemua löydöstä! Mainittakoon vielä, että kätkölle on saatu lupa ja se ei ole ikkunoiden pielissä, jotta vältytään turhilta hälytyksiltä.


Täytyy vähän muistuttaa kätköilijöitä suomenruotsalaisista veljistämme siitä huolimatta, että olemme Tampereella. Vaikka tämä ei olekaan kannanotto pakkoruotsin puolesta, niin täytyy sanoa sen verran, että voi ruotsin opiskelusta olla kätköilijöille hyötyäkin. Viimeistään siinä vaiheessa kun oma purkinhakualue laajenee Suomen länsirannalle asti, tulee väkisinkin ruotsinkieli kätkökuvauksissa vastaan. Onni onnettomuudessa on kuitenkin siinä, että suomi-ummikkokin pystyy tulkitsemaan ruotsinkieliset koordinaatit kohtuullisen tarkasti. :)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,039 Logged Visits

Found it 999     Didn't find it 11     Write note 11     Archive 1     Temporarily Disable Listing 6     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.