Skip to Content

<

Roikkuvaiset #3

A cache by ikkol&ussak Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/21/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on Roikkuvainen siirtyi pois mökkien lähistöltä, kun lokeista ilmeni sen häiritsevän. Maasto helpottui uudessa paikassa, mutta löytäminen voi ehkä? olla ihan vähän hankalampaa, mutta onneksi aikaisempikaan ei ollut vaikea. :)


Roikkuvaiset kätkösarja kattaa kolme tradi purkkia ja mysse bonuksen. Roikkuvaisen tradit ovat mikrokätköjä jotka nimensä mukaan roikkuvat paikallaan. Bonus on roikkuvainen myös, mutta small kokoinen, ja siihen koordinaatit löydät kun haet ensiksi tradi roikkuvaiset.

 

Roikkuvaiset ovat ikkolin ja ussakin yhteistyön tulos. Idea lähti kun katseltiin valmiiksi tehtyjä, vielä kätkemättömiä roikkuvaksi tarkoitettuja purkkeja. Purkkien piilotus paikat ovat vaihtelevia, mutta jokainen purkeista on puussa ja talvilöydettävä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

327 Logged Visits

Found it 319     Didn't find it 2     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.