Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Savis: Kätkö hetkellisesti pois käytöstä huollon vuoksi. Palaa paikalleen ensi viikon aikana.
Cache temporarily unavailable, under maintenance. Will return during next week.

More
<

Castrenin kenttä - Oulu Alphabet - C

A cache by Savis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/06/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Oulun aakkoset -kätkösarjan kohde C esittelee AC Oulun entistä kotinurmea Castrenin kenttää

Castrenin urheilukeskus (Castrenin kenttä) on Oulun Välivainiolla sijaitseva Oulun kaupungin liikunta-alue. Castrenin urheilukeskuksessa on vuonna 2006 asennettu tekonurmikenttä jalkapallolle ja amerikkalaiselle jalkapallolle, ja talvisin kentällä on yksi Oulun kaupungin ylläpitämistä luistelukentistä.

Castrenin kentän katsomoiden kokonaiskapasiteetti on 4 000. Kentän irtokatsomoissa on 2 400 istumapaikkaa, joista 700 on katetussa pääkatsomossa. Istumapaikkojen lisäksi kentän päätyjen siirrettävissä katsomoissa on noin 1 600 seisomapaikkaa. Kentän yleisöennätys on lokakuussa 2006 pelatusta jalkapallon Ykkösen ottelusta AC Oulu - Atlantis FC, jolloin kentän reunalla ottelua seurasi 4 717 katsojaa.

Castrenin kenttä toimi AC Oulun kotikenttänä Ykkösessä ja Veikkausliigassa kaudet 2003-2010. Nykyisin kentän pääkäyttäjiä ovat alempien sarjojen jalkapallojoukkueet, jalkapallojuniorit, sekä amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Northern Lights.

Wikipedia


 

Kätkö on hieman microa pienempi, eikä se sisällä kynää. Käsittele logivihkoa varoen

Kätkön käsiin saamiseksi ei tarvitse mennä aitojen sisäpuolelle.

*******************************************************
FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan aakkoskätkön muutaman viikon kuluessa. Kätkön nimessä tulee olla järjestyksessä seuraava aakkonen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätkön tulee olla Oulun kaupungin alueella. Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä ei halua tai voi tehdä seuraavaa aakkoskätköä, niin tällaisessa tapauksessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku muu kätkösarjan tekemiseen osallistunut organisoi seuraavalle kätkölle toisen tekijän. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella kuin tämä löytämäsi. Kätkön teeman ei tarvitse olla jokin tietty paikka, vaan sen teemana voi olla jokin oululainen ilmiö, tarina, historiallinen tapahtuma tai tuotekin (muista kuitenkin että ei varsinaista kaupallista mainontaa kätköjen yhteydessä!) - kunhan kätkön teema liittää sen kulloiseenkin aakkoseen. Tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä lähialueen mielenkiintoisiin paikkoihin. Tavoitteena on myös tuottaa Oulun alueelle uusia kätköjä uusien kätkijöiden toimesta. Luonnollisesti tavoitteena on tehdä sarjaa A:sta Ö:hön saakka. Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen jotta kätkösarja jatkuisi.
*******************************************************

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

628 Logged Visits

Found it 578     Didn't find it 18     Write note 12     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 10     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.