Skip to Content

<

Sam op Pad 2: Onderweg

A cache by GSStry2find Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/10/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

De bedoeling is een kleine serie te maken van plaatsen in de buurt, waar ik regelmatig langsloop als ik op pad ben. Dit is de zogenoemde Carrottepot waarin ruimte is voor kleine TB’s. Denk aan de eventuele bonuscode!!!!

 Ja ook dit is een plek waar ik regelmatig kom, dit noemen ze even een frisse neus halen. Ik mag hier heerlijk loslopen. Soms lopen  we ook wel eens langs fietspaden en dan moet je als hond wel uitkijken. Fietsers zijn bang dat ik oversteek of zo en ja dan heb je  ongelukken. Ik ken wel soortgenoten die nergens opletten (of hun baasjes), maar ja als je geocachen doet, loop je veel langs  fietspaden en moet je toch echt je verstand gebruiken.

Ik ben geboren in Pijnacker op 20 februari, samen met een heleboel broertjes en zusjes. Na 9 weken mocht ik dan naar mijn huidige huis vertrekken en ging toen van alles leren. Ik ging op puppytraining, moest in de tram en in de auto om zoveel mogelijk overal aan te wennen. Ik moest wennen aan mensen die een andere huidskleur hebben als mijn baasjes, mensen met een hoed, pet of bril, mensen in een rolstoel enz. Socialiseren  noemen ze dat en dat ging samen met veel snoepjes, als je opdrachten goed deed kreeg je er wat voor terug. Zo leerde ik dus erg veel als jong hondje in de grote wereld. Ik kreeg ook vriendjes, zoals Luca een zwarte labrador die bij ons in de straat woonde, Bo en Yoep twee blonde Labradors. Vaak gingen we met z’n allen naar het strand, heerlijk kon je je helemaal uitleven.

Wij Labradors worden regelmatig ingezet als hulphond, omdat we een goede neus hebben, intelligent en sociaal zijn en graag willen werken. Hieronder voorbeelden waar Labradors en andere honden voor ingezet worden om het leven voor sommige mensen makkelijker en aangenamer te maken.

Hulphonden ( niet alleen Labradors ):

ADL-hulphond:  De afkorting ADL staat voor Activiteiten in het Dagelijks Leven. Een ADL-hond helpt iemand met een lichamelijke beperking.

Epilepsie-hulphond: De epilepsiehond is een signaleringshond die speciaal wordt opgeleid voor mensen met epilepsie. De hond is getraind om te waarschuwen en te helpen voor, tijdens en na een aanval.

PTSS-hulphond: De PTSS-hulphond is een signaleringshond die speciaal wordt opgeleid voor mensen met Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS). Een PTSS-hulphond helpt zijn baas om te gaan met stress veroorzaakt door traumatische ervaringen.

Therapie-hulphond: Een therapie-hulphond is getraind om jongeren en kinderen met een verstandelijke beperking en/of ernstige gedragsstoornissen emotioneel en sociaal beter te laten ontwikkelen.

By the way:

Ik ben een nieuw soort hulphond, de Geocache hulphond.  Problemen oplossen voor de menselijke geocacher, dat betekent eigenlijk helpen zoeken, ook op vreemden (niet cache-volk) letten en deze personen afleiden van de cache. Verder ben ik er uiteraard voor de gezelligheid.

Nu genoeg info, ga lekker de cache zoeken en misschien kom ik je wel een keer tegen op een van mijn rondjes.

Succes Sam

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.