Skip to Content

<

FIN Highway 7 - Porvoo 34

A cache by Jaana&Wimma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/12/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Porvoonväylän levähdysalueella.

HIRVIAIDAN ALI EI SAA MENNÄ EIKÄ SIIHEN SAA TEHDÄ REIKIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOIN PUOLESSA VÄLISSÄ LEVÄHDYSALUETTA ON VIRALLINEN KULKUAUKKO DON'T GO UNDER THE FENCE, THERE IS MANHOLE ABOUT MIDDLE OF REST-AREA!!!!!!!!!!!!!


Fin Highway 7 -sarja on tarkoitettu ensisijaisesti helpottamaan matkailijoiden geokätköilytarvetta heidän ajaessaan Helsingistä idän suuntaan. Toissijaisena tavoitteena on kätköttää Suomi max. 50 km:n välein aina Hangosta Utsjoelle.

 

Tämä kätkö on n. dl vetoinen ja kokoluokka on siis micro. Purkkiin ei mahdu kuin aivan pienimmät geokolikot. Piilotettaessa purkissa oli kätkötiedote, logivihko ja kynä. FTF-palkintona aktivoimaton geokolikko.

ENG: Fin Highway 7 -series is meant to ease tourist's geogaching while driving along the Finnish Highway 7.

 

HALUATKO OSALLISTUA Jos haluat voit tehdä oman FIN Highway 7 kätkön. Nimeä se FIN Highway 7 - "Kätköpaikan nimi" ja siinä se. Varmista että kätkön vieressä on P -alue enintään 250 m 7-tiestä ja kätkö sijaitsee enintään 250 m P-paikasta. P -paikan tulee olla riittävän suuri; auto+asuntovaunuyhdistelmälle. Kätkön pitäisi olla normaali ja normaalin kokoinen, max 2 tähden kätkö. Informatiivinen vihje on paikallaan. Käännä kätkötiedote niin monelle kielelle kuin pystyt. Tavoitteena on siis Suomn pisin kätkösarja ns. helppoja 15 minuutin kätköjä matkailijoiden piristykseksi aina Hangosta Utsjoelle.
 

Kopioi tämä "[FIN: HALUATKO OSALLISTUA]" teksti kätkötiedotteen loppuun. Kätkön tekeminen ei ole edellytys tämän kätkön loggaamiselle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

682 Logged Visits

Found it 667     Didn't find it 5     Write note 1     Needs Archived 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.