Skip to Content

<

Karjalahden 4H-kerholaisten kätkö

A cache by Karjalahden 4H-kerho Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/11/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö on helposti löydettävissä. 

 


Kätkö on vakiokokoisessa purkissa, jonka sisällä on kynä ja lokivihko. Purkkiin mahtuu pieniä esineitä. Kätkön viereen pääsee autolla. Kätkön piilopaikka on vaikeusasteeltaan 1 ja maasto on 2 eli normaali.

Kätkö sijaitsee pienessä noin 7 600 asukkaan Haapajärven kaupungissa ja tarkemmin Karjalahdella. Haapajärvi tunnetaan teekaupunkina ja meillä on oma nimikkoteekin. Kätkön ovat piilottaneet Karjalahden 4H-kerholaiset. Karjalahden 4H-kerho toimii osoitteessa Kiurunperäntie 43, koska kylällä ei ole enää omaa koulua. Kerhotoimintaan kuuluu muun muassa leivontaa, askartelua, kansainvälisiin asioihin tutustumista, yrittäjätoimintaa sekä myös tämä geokätköilyyn tutustuminen. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki yli 6-vuotiaat lapset. 4H tulee sanoista harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

283 Logged Visits

Found it 271     Didn't find it 2     Write note 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.