Skip to Content

This cache has been archived.

Jänö: Entisenlaista toteutusta ei enää pysty tälle paikalle laittamaan, joten nyt on aika todeta, että hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti. Lintutornin paluu poistuu pelistä ja kiittää kaikkia kävijöitä hauskoista lokkauksista sekä monista favopointseista.

More
<

Lintutornin paluu

A cache by Jänö Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/12/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö lähellä Raisionlahden lintutornia


Tämä 'Lintutornin paluu' on eräänlainen comeback, paikalla on aiemminkin ollut kätkö. Nyt siis tutulla paikalla on uusi toteutus, koska jokainen lintutorni on kätkönsä ansainnut! 

 

Raisionlahden pohjukka on matala,, rehevöitynyt ruovikkojen ympäröimä merenlahti. Alue tunnetaan arvokkaana lintupaikkana. Pesimäaikana lahti muodostaa tärkeän ympäristön monille vesi- ja rantalinnuille, ja sillä on huomattava merkitys lintujen muutonaikaisena levähdyspaikkana. Raisionlahti kuuluu valtakunnallisesti tärkeänä lintuvetenä valtioneuvoston vuonna 1982 vahvistamaan lintuvesien suojeluohjelmaan. Vuonna 1984 rauhoitettiin 28 ha:n suuruinen alue Raisionlahden pohjukasta luonnonsuojelulain perusteella.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

546 Logged Visits

Found it 479     Didn't find it 41     Write note 23     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 12 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.