Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Bomba: Spa

A cache by Team Koskenranta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/16/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

BOMBA: -sarja on tehty täydentämään Nurmeksen geokätkötarjontaa aloitteleville geokätköilijöille. Kylpylässä vierailevien lomaryhmien omassa viikko-ohjelmassa on geokätköilyä, jota harjoitellaan ensin ilman gps-laitetta pelkästään erilaisten kuvien ja vihjeiden avulla. Seuraavaksi otetaan avuksi joko älypuhelimet tai vuokra-gps ja sen jälkeen geokätköilykärpäsenpuremille onkin tarjolla lähialueen purkit, joista on helppo aloittaa tämä maailman paras harrastus!

Kylpylärakennuksen on suunnitellut arkkitehti Erkki Helasvuo ja kylpylähotelli valmistui vuonna 1991. Rakennus on ylhäältäpäin katsottuna lentoon lähtevän Sotkalinnun muotoinen. Linnun nokka on järvellä. Nokan kärjessä on uimapaviljonki, jossa on talvella avantouintimahdollisuus. Linnun vasen siipi on alakerrassa pukuhuonetiloina kylpylässä kävijöille ja oikea siipi on omistettu hoito-osastolle. Siipien toisessa kerroksessa ovat vanhemmat majoitustilat, uudet majoitustilat ovat vuonna 2008 valmistuneessa lisärakennuksessa linnun pyrstön takana. Linnun pyrstöpuoli toimii sisääntuloreittinä.

Purkissa on kätkötiedote ja lokikirja. Kätkölle on lupa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

622 Logged Visits

Found it 597     Didn't find it 9     Write note 4     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.