Skip to Content

<

Waterwolf-tunnel

A cache by teamQsmeer / TeamQ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/17/2014
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

 

 

 

 


De Waterwolftunnel is een tunnel die deel uitmaakt van de provinciale weg N201 in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De tunnel ligt tussen Aalsmeer en Schiphol onder de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De Waterwolftunnel heeft een gesloten deel van ongeveer 700 meter en een deel van 300 meter met een open bak. De tunnel heeft twee van elkaar gescheiden tunnelbuizenvoor de 2 x 2 rijstroken. Tussen de tunnelbuizen ligt het middentunnelkanaal, dit is bedoeld als technische ruimte en tevens als vluchtroute.

De naam van de tunnel werd gekozen aan de hand van een stemming in het voorjaar en de zomer van 2009 op de website van de N201. De tunnel ontleent zijn naam aan de omgeving. Waterwolf was een bijnaam van het Haarlemmermeer, vanwege het woeste en landvretende karakter van het meer.

De Waterwolftunnel maakt deel uit van het in de periode 2006 tot 2013 aangelegd nieuw deel van de N201, dat het verkeer noordelijk van het centrum van Aalsmeer en Uithoorn omleidt. De tunnel is op 22 april 2013 in gebruik genomen.

De cache gaat op in zijn omgeving en graag terugleggen zoals gevonden.

Parkeren kan bij de cache.

Happy hunting, teamQ

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

372 Logged Visits

Found it 327     Didn't find it 27     Write note 10     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 23 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.