Skip to Content

<

The Sounds of the Highway

A cache by RaittiusEno Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/26/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perusmicro perusmaisemassa ja suositun Highway-sarjan ensimmäinen osa. Tämän kätkön idea on olla niin peruspurkki kuin mahdollista ja kaiken kansan saavutettavissa. Kätkö on suunniteltu myös liikuntarajoitteisille geokätköilijöille.

(Highway E63 kuvattuna kätköpaikan läheltä pohjoiseenpäin 3.3.2014)

Kysymykset kuuluvat: Pääseekö geokätköilijä lähemmäksi suomalaista sielunmaisemaa kuunneltuaan hetken tätä moottoritien E63 "ihanaa" soundia? Tämä on sitä kaupungistumista ja autoistumista. Tämäkö on sitä, mitä me todella haluamme kehittyvältä maailmalta? Tosiasia taitaa kuitenkin olla, että vaihtoehdot ovat todella vähäiset. Valitettavasti. Mutta kätköilijät ovat yleisesti ottaen, ainakin otaksuttavasti, positiivista kansanosaa ja kuunneltuaan hetken jo aikaisemmin mainittua maantien laulua, saa reipas etsijä, olosuhteita ja muuttuvaa maailmaa uhmaten, kuitenkin kasvatettua valtavaa ja alati nousevaa logimääräänsä taas yhdellä ihan perustradilla.

Kätkö sijaitsee aivan pyörä/kävelytien varressa. Autoilijat voivat jättää autonsa esim. lähellä sijaitsevan katsastuskonttorin parkkipaikalle ja ilta-aikaan yltiöpäisimmät uskallikot voivat ajaa suoraan viereisen autoliikkeen pihaan lähelle kyseistä pyörätietä. Siitä on helppo sipaista kätkölle...

Jästejä liikkuu paljon, eli se on otettava huomioon kätköllä eli loggaaminen vaatii kosolti hyvää hermojen hallintaa. Yrittäkää edes keksiä jotain sijaistoimintoa. Hortoilkaa, puhukaa muka mobiraan, sitokaa kengännauhoja, ottakaa valokuvia, asetelkaa fillarin ketjuja, harjatkaa koiraa, korjatkaa mopon bensahanaa..ym. no, kyllä te tiedätte. Purkissa ei ole kynää. Onnea etsintään. Lähes kulttimaineeseen kohonneen sarjan toinen osa on lähettyvillä sijaitseva The view to the Highway ja kolmas kohde on nimeltään By the side of the Highway.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

767 Logged Visits

Found it 750     Didn't find it 3     Write note 6     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.