Skip to content

This cache has been archived.

GEO Maribor: See you next year...

More
<

GeoCacheEvent Maribor 2014

A cache by GEO Maribor Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 07 June 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
Pozdravljeni!

Čas je da razkrijemo nekaj podrobnosti o geokešarskem dogajanju pod Pohorjem naslednji vikend.
Otvoritev vikenda bo v nam že znani piceriji Črni baron, kjer se občasno srečujemo in premlevamo zgodbice o najdenih zakladih.
Event pričnemo v petek, 6.6.2014 ob 19 uri in se razidemo okrog 22 ure. V primeru lepega vremena smo na vrtu, drugače pa se dobimo v sobi Baron.

GEO Maribor Beer Event 2014

Sobota zjutraj, dobimo se na že znani lokaciji v vinotoču Šafarič. Po jutranji kavi z vejico in morda še čem, vam bomo razkrili, kaj smo vam pripravili za ta dan. Lahko vam razkrijemo, da nas čaka nov geoart trail (enim v tolažbo, drugim pa razočaranje, v dnevnikih ta vikend ni FTF certifikatov), z katerega se boste predvidoma vrnili do popoldneva. Takrat vas bo že čakal topel obrok na žlico, cena 4€ (tega bo potrebno naročiti in vplačati ob prijavi na event). V kolikor si boste zaželeli poizkusiti domač narezek, pa se bo tudi in še kaj to našlo pri našem gostitelju. V popoldanskem času pa bomo pripravili tri evente, kateri se bodo odvijali vzporedno v bližini glavnega eventa.

BIG TREE - HOW TO CLIMB UP?
Adrenalin, plezanje in padec...
EVENT ZA MLAJŠE / KIDS EVENT

O teh treh eventih verjetno ni treba kaj dosti razlagat, saj slike povedo vse. Otroci bodo lahko ustvarjali, malce starejši pa se bomo podali novim izkušnjam naproti. Na drevesu se bomo naučili, kako uporabiti osnovno opremo za vzpon v višave, pri zabojih pa bomo spoznali občutke ob padcu z višine in bingljanju na vrvi. Vsekakor bo zelo zabavno in poučno. Po 20:30 uri se bomo premaknili v center mesta Maribor, kjer pripravljamo za vas dva eventa:

Slovenia WWFM XI Flash Mob event

Na lokaciji se dobimo ob 21:30 uri, dogodek se konča po 15 minutah, tako da bodite točni. Vsi, kateri se boste udeležili tega eventa dobite tudi suvenir WWFM2104 .

Night event Maribor 2014

Nato se prestavimo na dravsko obrežje, kjer se bomo zbrali ob 22:00 uri. Spoznali bomo mesto Maribor skozi oči pravljičnega junaka v vsej nočni veličini. Uradni del druženja bo trajal predvidoma do 23 ure, neuradno druženje pa bomo nadaljevali v Hiši Zahir. Za nas bo tam pripravljena posebna ponudba, več pa ne smem povedat.

Nedelja zjutraj, po naporni noči se bomo podali na kolesarsko avanturo po slovenskih goricah. Večji del poti je prevozen tudi z avtomobilom, na nekaterih odsekih pa boste tudi kolesa potiskali ob sebi in veselo pešačili. Vsekakor pa bo pot zabavna, saj se bo končala z razvajanjem.

S kolesom po Slovenskih goricah

Razvajanje v Slovenskih goricah

Tukaj se bomo odpočili po napornem dopoldnevu in seveda celem vikendu. Imeli bomo možnost poizkusiti dobrote slovenske vinske kleti, cena degustacije bo 3€ (trije vzorci). Vsekakor bo na voljo tudi pristen domači narezek po naročilu. Priporočljivo bi bilo, da se degustacija vina vplača ob prijavi na glavni event zaradi lažje organizacije, nič pa ne bo narobe z plačilom tudi na samem mestu eventa.

ENG DEU


SLO
- prijava se začne ob 7:00
- nove škatle se objavijo ob 8:00
- pisarna bo odprta do 9:00

DEU
- die Anmeldung beginnt um 7:00
- neue Caches werden um 8:00 published
- das Büro ist bis 9:00 geöffnet

ENG
- registration begins at 7:00
- new caches will be published at 8:00
- the office is open until 9:00

Additional Hints (No hints available.)