Skip to content

Stena ni nora ... Event Cache

This cache has been archived.

dr.gumpi: Čas za arhiviranje.

More
Hidden : Tuesday, 01 April 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


KamnitnikLahko bi mu rekli mestno plezališče, saj se nahaja v neposredni bližini jedra Škofje Loke, vendar stena stoji na takem kraju, da ni čutiti mestnega vrveža. Tukaj vas nihče ne bo motil pri plezanju. Začetniki bodo veseli kar spodobnega števila lahkih smeri, dolgčas pa ne bo niti bolj izkušenim plezalcem. Široko razpotegnjena stena nudi kratke smeri, ki potekajo po navpični do rahlo previsni monolitni steni iz konglomerata.

Parkirišče in del stene

Tokratno srečanje bo pravi izziv. Plezanje. Kamnitnik je za prve poskuse v tem lepem športu ravno pravi. Nekaj plezalne opreme bo na voljo že v samem plezališču, če jo imate kaj sami, pa jo le prinesite s seboj. Če vam bo uspelo splezati eno od smeri, se boste seveda lahko vpisali tudi v logbook.

Plezanje v Kamnitniku

Dobimo se ob 16. uri. V primeru dežja plezanje ne bo možno, zato bomo organizatorji skušali dogajanje prestaviti nekam, kjer bomo na suhem ali pa se bomo odločili, da se dobimo dan ali dva kasneje. Zato se v primeru udeležitve srečanja obvezno predhodno prijavite z will attend na tej strani in spremljajte obvestila organizatorjev.

Additional Hints (No hints available.)