Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Tikkakosken Vesitorni

A cache by TeamLeppis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/18/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tikkakosken Vesitorni

No mikä se sellainen vesitorni oikein on? Wikipedia osaa kertoa meille seuraavaa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Vesitorni):

Vesitorni on torni, jonka yläpäässä on vesisäiliö. Vesitornilla on kaksi pääkäyttötarkoitusta, varastoida vettä ja pitää yllä painetta vesijohtoverkossa.

Eli ensin sähkötoimisilla pumpuilla nostetaan vesi torniin, ja sitten veden käyttäjät laskevat sen sieltä pikkuhiljaa omiin käyttötarkoituksiinsa availemalla hanojaan.

No, nyt vesitornin varjossa odottelee sinua kätkö jonka käsiisi saamiseksi joudut toimimaan hiukan päinvastoin sillä nyt kätkö ei haluakkaan "valua" luoksesi. Joudut hieman mietiskelemään että ehkäpä joku apuväline olisi tarpeen? Ja ehkäpä se on vielä sellainen "orgaaninen" apuväline? No, lähistöltä niitä varmasti löytyy, useitakin!

Kiipeämään ei kannata ryhtyä, siinä et sotke kuin vaatteesi. Saat tämän aivan varmasti käsiisi ilman rehkimistä. Et tarvitse myöskään tikkaita. Ja palauttamisessa olet myös varovainen, eikös toki!

Purnukka sisältää logivihkon mutta ei kynää. Mukaan ei myöskään mahdu vaihdokkeja eikä ylimääräisiä tavaroita, valitettavasti!

Water tower of Tikkakoski

This cache is located close to the water tower. You can see it but to grab it... Hmm, you might want to use some special tool for it. And maybe the tool can be an "organic" one? You don't need to climb or use ladders.

There is no pen in the cache and the is no room for travelers. Be please be careful when returning the cache

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

410 Logged Visits

Found it 396     Didn't find it 1     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.