Skip to Content

This cache has been archived.

SatelliteSuzy: Gezien er geen response is op de log waar aan de CO gevraagd werd om deze geocache na te zien, wordt deze geocache gearchiveerd. Tot 30 dagen na deze archivering kan u me contacteren om deze toch nog uit het archief te halen op voorwaarde dat niet eerder één van uw geocaches uit het archief werd gehaald. Voorafgaand aan een "unarchive" wordt tevens eerst de saturatie opnieuw nagegaan. Na 30 dagen is de archivering onherroepelijk. Er kan uiteraard steeds een nieuwe listing worden ingediend.

Met vriendelijke groeten

SatelliteSuzy
Community Volunteer Reviewer Vlaanderen

More
<

RV 5.12 : Deerlijk

A cache by kirilena Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/15/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

 

 

www.rondjevlaanderen.be

 

308 gemeente-cachen

5 provincie-bonussen

1 super-bonus

 

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

 

Extra informatie over deze cache.

De cache ligt in op het Gaverdomein, een plaats waar veel sport- en vrijetijdsverenigingen hun thuisbasis hebben. Voor deze cache hebben we de toestemming van de groenbeheerder en de sportfunctionaris.

De cache bevindt zich ietwat op een afgesloten plaats maar die mag gerust betreden worden om te loggen. De afsluiting heeft twee grote doelen, namelijk het beschermen van de spelende kinderen en het creëren van een rustige omgeving voor mensen met een bepaalde hobby. Ter plaatse zul je er meer van begrijpen.

Op dit domein zij er mogelijkheden voor groot en klein. Zo is er tijdens de vakantie speelpleinwerking en hebben de plaatselijke scouts hun lokalen hier. Tel daar dan nog eens de talloze sportclubs bij en je kunt je al voorstellen dat de kans klein is dat je hier alleen bent. Daarom zal het loggen misschien iets wat moeilijker zijn met al die muggles in de buurt.

De container zelf is eenvoudig te vinden en is gemakkelijk te openen door iemand van een bepaalde grote. De uitdaging zal eerder het uitvoeren zijn zonder opgemerkt te worden.

Om bepaalde natuurliefhebbers gerust te stellen zal op de container het logo en de cachecode staan. Als je die ziet mag je de container zonder zorgen openen (zolang het niet gezien wordt natuurlijk). Vind je gelijkaardig voorwerpen zonder het logo en de code, gelieve die dan dicht te laten zodat de natuur zijn gang kan gaan.

Verder voor de rest veel plezier en succes met Rondje Vlaanderen

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

391 Logged Visits

Found it 373     Didn't find it 4     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.