Skip to Content

<

Yllätysmuna

A cache by Anrito & Henuto Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/16/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pääsiäisyllätys Paimiossa


Pääsiäismuna on koristeltu muna, joita annetaan lahjaksi pääsiäisenä. Perinteisesti on koristeltu kananmunia, mutta nykyisin suklaiset munat ovat yleistyneet, ja pahvisia karamelleilla täytettyjä munia on myös nähty. Suklaamunien sisään on usein piilotettu pieni yllätys. Koristeltuja kananmunia on käytetty elämän tunnuskuvana.

Pääsiäismunien koristelu on erityisen suosittua Puolassa ja muissa slaavilaisissa maissa. Kuuluisa jalokiviseppä Peter Carl Fabergé toimitti loistokkaita hopeamunia tsaarin hoviin.

Joissakin maissa pääsiäismunia piilotetaan ja lapset saavat etsiä ne. Karjalaisperinne on munataistelut: kopsautetaan vastakkain kovaksi keitetyt munat, se jonka muna jää ehjäksi, voittaa.
Lähde: Wikipedia

Tämä kätkö on kätketty erityisesti lapsille ja lapsenmielisille mutta toivomme kaikenikäisten kätköilijöiden vierailua kätköllä. Itse paikka ei ole kovin erikoinen mutta toivomme kätkön itsessään aiheuttavan riemunkiljahduksia :) Odotamme innolla tarinoita kätköltä mutta ethän spoilaa lokkauksessasi jotta yllätys säilyisi mahdollisimman monelle.

Kätkössä on runsaasti vaihtotavaraa, nuorempien kätköilijöiden kanssa olisi hyvä varautua pienikokoiseen vaihtotavaraan sillä toivomme ettet vie mitään jos et jätä jotakin :) Jätäthän kätkön siistiin kuntoon lähtiessäsi, kiitos!

Kätkö sijaitsee 110-tien ja E18-moottoritien välisellä metsä-aukealla, kätkön läheisyyteen pääseet ajamaan hyväkuntoista metsätietä pitkin joka kulkee 110-tien vierellä, ÄLÄ SIIS JÄTÄ AUTOASI 110-TIEN VARTEEN!

Kätköstä löytyy tilaa kaikenkokoisille kulkijoille, purkki on 2l SmartStore

Hauskaa ja munarikasta pääsiäistä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

758 Logged Visits

Found it 742     Write note 7     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.