Skip to Content

<

Koiran kusetuslenkki; 5.Kankaan talo

A cache by team Viisari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/15/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koiran kusetuslenkki on n.4 km pitkä lenkki, jonka varrelle on piilotettu 6 kätköä. Reitti alkaa Viisarimäen pys.alueelta (N 62 04.362 E 026 02.436) ja kulkee pääasiassa metsäisiä polkuja ja kävelyteitä eli nimensä mukaisesti soveltuu hyvin koiran kanssa kuljettavaksi. Reitin voi kulkea myös maastopyörällä ja kaikkien kätköjen lähelle pääsee myös autolla. 


Kankaan talo oli ennen aikaan vauras maatalo. Tilalla kasvatettiin karjaa ja viljeltiin läheisillä laajoilla peltoalueilla viljaa ja juurikasveja. Tilalla sijaitsi asuinrakennuksen lisäksi iso navetta, useita aittarakennuksia, riihi, sauna, heinätalleja sekä työkonesuoja. Tilaa asutti viimeiseksi Kankaan tilan poika; Tauno. Tauno oli vanhapoika, jolla oli hyvä lauluääni. Hän kuului kirkkokuoroon ja esiintyi mielellään myös yksin monenlaisissa tilaisuuksissa. Tauno oli myös kova puhumaan. Myöhemmällä iällä, kun karja oli tilalta jo hävitetty eikä peltojakaan enää viljelty, Taunolla oli aikaa lenkkeillä. Usein hänet nähtiinkin hiljalleen hölkkäämässä Viisarimäen raitilla. Tauno menehtyi muutama vuosi sitten ja tila on hänen sukulaisten hallussa.

Kätkö ei sijaitse tilan pihapiirissä. Kätköltä kuitenkin näkyy asuinrakennus ja osa muista rakennuksista. Kätkö on micro-kokoa eikä sisällä kynää. Autolle löytyy parkkipaikka joko läheiseltä bussipysäkiltä tai talolle menevän tien varresta ison talli-rakennuksen edestä. Huomatkaa, että talolle menevä tie on yleinen tie, joka jatkuu eteenpäin muiden talojen pihaan, joten älkää jättäkö autoa tielle parkkiin. 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

299 Logged Visits

Found it 287     Didn't find it 1     Write note 6     Publish Listing 1     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.