Skip to Content

<

Pöljän ponnistusl 1 # Pöljän Ponnistus

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/11/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HUOM! MOOTTORIAJONEUVOILLA METSÄPOLUILLA AJO ANKARASTI KIELLETTY !!! KOSKEE MYÖS HAMULASSA HIEKKAKUOPILLE JOHTAVAA TIETÄ (Sorakeisarin unelmalle johtava puomitettu tie). Lue lisätietoja alempaa kätkökuvauksesta

Pöljän ponnistus on savolaisten urheiluseurojen mukaan nimitetty, noin 9 km pitkä "georengasreitti", joka esittelee Siilinjärvi- Hamula alueen ulkoilumaastoja ja polkuja. Kätköjä tällä reitillä on 25 plus bonusmulti eli yhteensä 26.


Reitti on pääsääntöisesti mukava kulkuista kangasmaastoa, maastoltaan helpohkoa tai keskinkertaista, sisältäen muutaman käynnin alueelle tyypillisen supan pohjalla. Pöljän ponnistus on mahdollista kulkea sulanmaan aikaan jalkaisin tai maastopyörällä. Talviaikaan ainakin osan reitistä pääsee hiihtäen ja lumikengillä. Kuntopolun ollessa hiihtokäytössä (talviaikaan) latubaanalla kävely ei ole sallittua. Kätköjen haku tuolloin "hiihtimillä" tai latubaanan ulkopuolella kävellen. Kiitos!Moottoriajoneuvoilla metsäpoluilla ajo ehdottomasti kielletty!

Kuka jaksaa lukea pitkiä trailikuvausten tarinoita, joten typistämmepä seuraesittelyn maksimissaan kolmeen virkkeeseen:
Pöljän Ponnistus eli PöPo on aikanaan Siilinjärven Pöljän kylällä toiminut urheiluseura. Kätköntekijän vähäisten tietojen mukaan seura on järjestänyt ainakin maantiejuoksukilpailuja. Tällä hetkellä Pöljän Ponnistuksella ei tiettävästi ole lainkaan toimintaa.


HUOMIO! Trailille on kysytty lupa alueen yksityismaanomistajilta. Pitkän neuvottelun jälkeen lupa on saatu sillä ehdolla, ettei puita ja kasveja vahingoiteta, eikä metsässä ajella moottoriajoneuvoilla - ei edes niillä leveillä ja autoiluun houkuttelevilla poluilla. Lupa on ehdollinen eli jos sovitusta ei pidetä kiinni on purkit poistettava välittömästi metsästä. Ukaasi on senverran kova, että pyydämme kaikkia trailin kiertäviä kätköilijöitä noudattamaan maanomistajien antamaa noottia. Mikäli tunnet ettet jaksa kiertää trailia omalla lihaskunnollasi, on sinun syytä jättää tämä keikka väliin. Kiitos. Ps. pätkissä kierto mahdollinen.

Evästelyyn sopiva tulenteko paikka löytyy Patikkalasta, jossa on myös laavu ja uimaranta. Patikkala merkitty waypointtina.

Tervemenoa ponnistelemaan

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

660 Logged Visits

Found it 653     Didn't find it 1     Write note 5     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.