Skip to content

<

RV 3.10 : Denderleeuw

A cache by Heykes393 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/28/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Deze cache ligt in natuurgebied de Wellemeersen welke een natuurlijk overstromingsgebied is van de Dender. Hierdoor kan het soms vrij drassig zijn op weg naar de cache dus hou rekening met dit gegeven. Het is niet nodig de paden te verlaten (enkel de cache ligt 5m van het pad) dus ik vraag dan ook met aandrang dit NIET te doen. Respecteer de natuur ten allen tijde en neem jullie vuil dan ook opnieuw mee AUB. Zie je wat liggen van iemand anders, wees dan zo vrij dit mee te nemen, men zal er niet van sterven en zo hou je de natuur schoon.

Veel plezier op jullie tocht door Vlaanderen, ik hoop dan ook dat deze cache jullie kon samen en jullie een mooi moment hadden in dit mooie stukje ongerepte natuur.

Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen

5 provincie-bonussen

1 super-bonus

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant kennen.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.