Skip to Content

<

Olipa kerran skeittiramppi

A cache by Ryhmä_Elokuu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/1/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perinteinen kätkö kaupunkimetsässä. Traditionell cache i en stadsskog. A traditional cache in a typical suburban woods.


FI: Olipa kerran skeittiramppi, mutta se kului ja poistettiin käytöstä sad Ryhmämme haluaa kuitenkin esitellä Runosmäen ja Kaerlan väliin jäävää metsää ja sen muita loistavia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Nunnavuoren 1 700 metrin pituiselle kuntoradalle perustetaan myös vähälumisina talvina hiihtolatu. Hiihtämään opetteleville on oma naperolenkki suksivuokraamon vieressä Impivaarassa. Ryhmämme juniorijäsenet ovat opetelleet hiihtämään Nunnavuoressa, ja toisinaan ladulla näkee ulkomaisia vaihto-opiskelijoita suksimassa. Hiihtämään opettelevat ovat herättäneet pahaa verta intohimoisimmissa kuntohiihtäjissä, mistä aina toisinaan on saatu lukea paikallislehdestä. Talvisin alueella on parikin pulkkamäkeä. Vähän kauempana ovat uimahalli, vesihuvipuisto, jäähalli, jalkapallohalli ja nyt taas uudestaan kuplahalli jalkapalloilijoille edellisen hallin repeydyttyä Seija-myrskyssä joulukuussa 2013. Kovin kaukana ei myöskään ole jousiammuntarata. Jarkko Niemisen mukaan nimetty tennishalli sijoittuu sekin kuntoradan tuntumaan. Impivaarasta on kehittynyt todellinen liikuntakeskus! Nunnavuoren kuntoradalta on yhteys Mälikkälään, Härkämäkeen ja aina Artukaisten tienoille asti, toiseen suuntaan mentäessä pääsee kulkemaan metsän kautta Pomponrahkan luonnonsuojelualueelle. Upeita lenkkeilymaastoja ja ristiin rastiin polveilevia polkuja, ja onpa kuntoradan sisäpuolella muinaismuistokin, Nunnavuoren pirunpelto.

Jos kätköilijöiden keskuudessa on skeittaajia, jotka ovat skeittailleet Runosmäen rampilla, toivoisimme kuvia rampin kulta-ajoilta.

Entisen skeittirampin vieressä on koirapuisto ja sen edustalle voi pysäköidä geomobiilinsa. Pieni lumi ei haittaa purkin löytymistä.

SV: Det var en gång en skejtramp men den nöttes och togs ur bruk sad. Bredvid skejtrampen finns en hundpark och vid den kan man lämna sin geomobil.

Vi vill presentera den fina skogen mellan Runosbacken och Kaerla med otaliga möjligheter till motion och friluftsliv.

EN: There used to be a skate ramp but it got frayed and that’s why it doesn’t exist any longer sad. Beside the skate ramp there is a dog park and you can park your car in front of it.

We would like to show the many possibilities for sports and outdoor activities in the forest for about 3.5 km from the centre of Turku. In wintertime there is a ski trail for cross-country skiers, and you can also hire skis, boots and poles if you want to try skiing.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

825 Logged Visits

Found it 812     Write note 7     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.