Skip to Content

This cache has been archived.

straategisch geodaan: Het molletje is onder gedoken in het archief

More
<

Molletje

A cache by straategisch geodaan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/12/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Molletje

Onze vriendjes Straat-egisch en Ge(o)daan waren na lange tijd weer eens in geo-lab 1. Na het Fietsrondje Kamerik waren er “even” wat andere dingen tussen door gekomen. Maar vol goede moed stonden de vriendjes weer in het fietsenschuurtje. “Hé wat is dat?” vroeg Straat-egisch verbaasd, en hij wees met zijn vingertje naar een gat in de vloer. Ge(o)daan wist het ook niet, dus op handen en voeten kropen ze naar het gat toe. “Hoor, jij dat ook?” een zacht raspend geluid kwam uit het gaatje. Met een vloeiende beweging trok Straat-egisch zijn zaklamp tevoorschijn, richtte het op het gat en klikte hem aan… Niets! De batterijen waren leeg. Ge(o)daan proestte het uit van het lachen. “Wat een amateur geocachers zijn wij ook! Zelfs je zaklamp doet het niet meer. Ha ha!”.

Maar gelukkig had de 2000-lumen-lamp van Ge(o)daan nog wel een heel klein beetje prik en een zacht schijnsel scheen in het gat. Twee kleine kraaloogjes keken de helden aan.. en “de helden” schrokken zich rot en tuimelden achterover.

Terwijl zij overeind krabbelden, schoot een klein zwart beestje uit het gat en pakte de laatste petling die zij nog hadden liggen en verdween vervolgens weer. “Jammer.. zonder petlings kunnen we niets” zei Ge(o)daan, “laten we dan maar een biertje en een chippie pakken”. Straat-egisch vond dit een goed idee. Zonder ook maar een minuut gewerkt te hebben aan een cache trokken de jongens de deur van het geo-lab weer dicht.

Iets later en niet zo heel ver van het schuurtje, stak een klein zwarte beestje zijn kopje boven de grond. Rommelde wat, klopte zich zelf op de schouders en pakte zijn mobieltje om de coördinaten door te geven.. EN..

Heel veel plezier met deze cache, de mol heeft veel plezier beleefd aan het maken van deze cache.

“Pssst.. Ge(o)daan, volgens mij mogen wij mee doen aan de goudjacht op deze cache.” “Owh..”

Voorheen bekend als #31 Fietsrondje Kamerik
Re-cycle #0

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

198 Logged Visits

Found it 167     Didn't find it 26     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.