Skip to Content

This cache has been archived.

straategisch geodaan: Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Dit kan ook een nieuw begin zijn. ;-)

More
<

Re-cycle #2

A cache by straategisch geodaan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/13/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Re-cycle #2

Na een lange stilte zei Straat-egisch uit het niets tegen Ge(o)daan “Het was leuk, hè” terwijl ze dom voor zich uit zaten te staren op het bankje. Geootje slikte zijn slokje bier weg en zei droog “Ja..” En weer viel er een lange stilte.

“Zullen we een stukje gaan fietsen?” stelde Straatje voorzichtig  voor. “Verdorie.. Straat! Kan je niet ff kappen met vragen stellen als ik net een chippie of een slokje in mijn mond heb”. En weer viel er een stilte..

Maar ja.. Jullie kennen onze hoofdpersoontjes onderhand wel en niet veel later zaten de boys op de fiets. Onderweg stopten zij een paar keer. Soms om wat onderhoud te plegen. Een keertje werd er  op een Straat-egisch Pla(at)sje gestopt en de laatste stop was om te zien of ze het zelf nog wel durfden… En JA hoor! Het was ook voor het duo geen PLONS!. Jammer, wat Straat-egisch had graag een videootje van Ge(o)daan op de listing geplaatst. Hij had zelfs stiekem op de plank gestampt op het moment dat Ge(o)daan bukte om de petling te pakken. Maar ondanks de vreemde zwieper die Geootje maakte wist hij toch zijn evenwicht te herstellen en hij beloofde Straatje plechtig dat hij hem een stevige duw zou geven als ze weer eens langs een bos hoge brandnetels zouden lopen. Kortom de onze heldjes hadden het weer reuze naar hun zin op de Hollandse Kade.

 Zonder het te beseffen reden ze voor het eerst dit jaar  route van het oude fietsrondje op.

En daar begon het! “Weet je nog!..” begonnen ze  gelijktijdig. De jongens haalden herinneringen op aan al die fantastische uren voorbereiding in de Geo-labs, de voorpret, de leuke logjes, de leuke ontmoetingen in het veld en de grote smiley die ooit deze polder sierde. Wat een tijd was dat zeg…

 Over dat er nooit meer een fietsrondje kwam, waren de boys het wel eens, maar terwijl zij een deel van de fietsronde re-cyclen is het toch wel mogelijk om een of twee caches te recyclen?

(Een jaar geleden) hebben wij veel plezier beleefd aan het maken van deze cache. Veel plezier met loggen!

Voorheen bekend als “#29 Fietsrondje Kamerik”

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.