Skip to content

RV 3.40 : Nazareth Multi-Cache

Hidden : 05/15/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Dit is een multi-cache in de 'Rondje Vlaanderen' serie.

Eke is een deelgemeente van Nazareth. Deze cache is een wandeling van iets minder dan 3 km doorheen een deel van de Eekse Scheldevallei.

Dit vroegere overstromingsgebied van de Schelde is nu een landbouwzone. De tocht verloopt volledig langs verharde, maar rustige wegen, en is geschikt voor rolstoelgebruikers en buggy's (let wel: niet alle WP's zijn vlot toegankelijk of afleesbaar voor rolstoelgebruikers).

De tocht bestaat uit 6 WP's, waarop je telkens de coördinaat van het volgende WP kan aflezen, en een 7e WP waarop je een formule kan vinden waarmee je de coördinaat van de cache kan berekenen. Voor die formule heb je ook de bijgevoegde foto's nodig.

Langsheen de wandeling kan je een aantal plaatsen herkennen waar sommige van deze foto's genomen zijn. Op elke foto is telkens een cijfer weggeretoucheerd. Het is dat cijfer dat je nodig hebt. De foto's die je moet zoeken bevinden zich op minder dan 5 meter van de route die je volgt.

De volgorde waarin je de plaatsen van de foto's langsheen het parcours tegenkomt bepaalt hun letterwaarde: noem de eerste foto die je herkent A, de tweede B, enzoverder. Let op: je zal langsheen het parcours slechts 5 van de 6 opgegeven foto's terugvinden, die je dus de letters A tot en met E opleveren. De foto's staan hieronder ook niet in de volgorde waarop je ze langsheen het parcours tegenkomt.

Ken dan aan elk van deze letters het getal toe dat weggeretoucheerd is op de desbetreffende foto.

Een voorbeeldje: als op de eerste foto die je tegenkomt het cijfer 25 weggeretoucheerd is en op de tweede foto het cijfer 150, dan is A = 25 en B = 150.

Belangrijk: je hebt een spiegeltje nodig om sommige waypoints vlot te kunnen aflezen! Maak aub niks kapot om tags te kunnen aflezen. Vriendelijk verzoek dienaangaande: als je moeite hebt om tags te lezen, breng dan een gepaste bril mee, in plaats van ter plaatse de tags te verwijderen of kapot te maken!

In geval van problemen: 0478/801530. Veel succes!

Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen

5 provincie-bonussen

1 super-bonus

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant kennen.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

Wie erin slaagt om alle provinciebonussen te verzamelen, kan uiteindelijk de kers op de taart gaan loggen : De Superbonus !

* Op de website (link) van deze reeks kan je uw paswoorden invullen van je reeds gelogde cachen. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.Additional Hints (No hints available.)