Skip to Content

<

Ukkovaara

A cache by Jo <3 Ma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/23/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Alue on yksityisaluetta, joten älä ole liian utelias lähellä olevien rakennusten suhteen. Alueen omistajalta on kysyttä lupa kätköön, joten ei muutakun vaaralle. Kätkössä on kynä, mutta ota oma kynä jos haluat hyvän puumerkin logiin :)

Ukkovaara sijaitsee Raahessa Mattilanperällä aika lähellä Laivakankaan kultakaivosta. Ukkovaara on Raahen ja Saloisten alueen korkein vaara. Sen huippu kohoaa 103 metriin merenpinnan yläpuolelle. Ukkovaara kohoaa 103 metriin merenpinnan yläpuolelle ja on täten poikkeuksellisen korkealle yltävä vaaran huippu Raahessa. Ukkovaaran maisemat muistuttavat Lapin vaarojen lakimaisemia. Ukkovaaran rinteillä on pienialaisia, kasvistollisesti arvokkaita lehtomaisia laikkuja. 

Monikokoisista kivistä ja pinnanmuodoista johtuen kätkölle pääsy on hitusen haastellista ja olethan varovainen kun liikut! Vaaralla on näköalatorni jossa kannattaa ehdottomasti käydä! Näköalat ovat luokkaa huikeat. Kiipeäminen on omalla vastuulla. Älä mene kätkölle myöhään/aikaisin päivällä, koska mökissä saatetaan nukkua :)

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

29 Logged Visits

Found it 28     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.