Skip to Content

<

Liikunnan keskipisteessä

A cache by Arolaja, mon-, Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/07/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö Huittisten liikuntapaikkojen keskipisteessä.

Kätkö sijaitsee Huittisten liikuntapaikkojen keskellä. Kätkön vieressä sijaitsee vuonna 1981 avattu Huittisten "uusi" urheilukenttä. Avajaiskisoissa kilpailivat esim. Martti Vainio ja Arto Bryggare. Keihästä kentällä on viskattu yli 82 metriä. Chanan mies Cristian Niashin on pistellyt satasen aikaan 10,48. Elokuussa 2014 mitellään kentällä 19-vuotiaiden SM-kisat. Kentän päässä sijaitsee Huittisten Huhkolinna. Liikuntahalli Huhkolinna avattiin yleisölle syksyllä 1970. Tuolloin sen omisti Lauttakylän Luja ja Pyry sekä Risto Äijälä. Urheilutalo täyttyi heti liikkujista, ja rakennus vaikutti paikkakunnan urheiluseurojen kehittymiseen. Huhkolinnassa järjestettiin aikoinaan myös musiikkikeikkoja ja lavalla on nähty mm. W.A.S.P. ja Hurriganes jolla on yleisöennätys halliin. Huhkolinnan Bingo oli myös maakunnassa suosittu. Nykyisin hallin salivuorot on ahkerasti urheilijoiden käytössä. Huittisten kaupunki omistaa hallin. Huhkolinnan vieressä sijaisee hiljattain uusittu Huittisten uimahalli. Tällä puolella jokea sijaitsee myös Huhkolanpuiston jalkapallo- ja tenniskentät. Punkalaitumenjoen toisella puolella sijaitsee myös Huittisten jäähalli ja liikuntakeskus Spiraali.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

517 Logged Visits

Found it 499     Didn't find it 10     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.