Skip to Content

<

Oho, onk tää jo: Paimio Alphabet - O?

A cache by teammilk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/26/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Paimion aakkoskätköissä on vuorossa O.

Kätkö sijaitsee yksityisllä luonnonsuojelualueella, joten huomioittehan sen liikkuessanne alueella. Alue on luonnonsuojelualuetta, koska siellä sijaitsee pronssikautinen hauta, jääkauden muodostama kiviröykkiö sekä isoja jyrjänteitä. Tällä luonnonsuojelualueella saa marjastaa ja sienestää.

Läheisen Vakkavuoren päältä voit ihailla tyypillistä Varsinais-Suomalaista maisemaa.


Matkan varrelta löytyy myös yksityisen ylläpitämä laavu (kts. reference point), jossa saa vapaasti vierailla. Käyttäkää kohtuudella puita ja jättäkää paikka yhtä siistiin kuntoon, kuin se oli saapuessannekin.

Tästä lähistöltä kulkee Paimion ja Kaarinan kuntaraja, mutta kuinka kauan? Yhteistä rajaa näillä kaupungeilla on 16.8 km.

************************************************************************************************ FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan aakkoskätkön muutaman viikon kuluessa. Kätkön nimessä tulee olla järjestyksessä seuraava aakkonen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätkön tulee olla Paimion alueella. Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä ei halua tai voi tehdä seuraavaa aakkoskätköä, niin tällaisessa tapauksessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku muu kätkösarjan tekemiseen osallistunut organisoi seuraavalle kätkölle toisen tekijän. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella, kuin tämä löytämäsi. Kätkön teeman ei tarvitse olla jokin tietty paikka, vaan sen teemana voi olla jokin paimiolainen ilmiö, tarina, historiallinen tapahtuma tai tuotekin (muista kuitenkin että ei varsinaista kaupallista mainontaa kätköjen yhteydessä!) - kunhan kätkön teema liittää sen kulloiseenkin aakkoseen. Tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä lähialueen mielenkiintoisiin paikkoihin. Tavoitteena on myös tuottaa Paimion alueelle uusia kätköjä uusien kätkijöiden toimesta. Luonnollisesti tavoitteena on tehdä sarjaa A:sta Ö:hön saakka. Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen jotta kätkösarja jatkuisi. *************************************************************************************************

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

147 Logged Visits

Found it 140     Didn't find it 2     Write note 3     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.