Skip to Content

<

Håkansbölen kartano

A cache by georapo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/22/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Håkansbölen kartano ja sen puisto on Vantaan kaupungin omistama, valtakunnallisesti arvokas kulttuuriympäristö ja merkittävä suojelukohde.

Kartanoalueen historia ulottuu 1500-luvulle. Arkkitehti Armas Lindgrenin suunnittelema jugendtyylinen päärakennus on valmistunut 1908. Kartano on Vantaan kartanoista parhaiten säilyttänyt rakennustaiteellisen ja historiallisen arvonsa.Kätkön asettamiselle on Vantaan kaupungin lupa ja se on toteutettu tiiviissä yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Kätkö kuuluu Vantaan merkittävimpiä nähtävyyksiä, käyntikohteita sekä kulttuurihistoriallisesti tai luontoarvoltaan tärkeitä kohteita esittelevään kätkösarjaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

757 Logged Visits

Found it 731     Didn't find it 5     Write note 9     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 6     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.