Skip to Content

<

Auran pirtti - Tammela Alphabet A

A cache by Tarya Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/26/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Auran pirtti. Lähde: nsaura.fi

Auran pirtti

"Kyntäköön siis aura syviä vakoja, joissa sivistyksen siemenet itäisivät ja kantaisivat runsaita hedelmiä nuorisomme hyväksi." Nämä sanat ovat Tammelan Nuorisoseura Aura ry:n alkuvuosien pöytäkirjoissa. Seura perustettiin 9.7.1905 Tammelan Kydön kylässä, Juholan pirtissä. Talkoo- ja lahjoitusrahoilla seuralle rakennettiin vuonna 1932 oma seurantalo, Auran pirtti. Pirttiä on vuosien varrella peruskorjattu ja laajennettu saunaosastolla ja terassilla.

Auran pirtillä järjestetään arki-iltaisin lapsille ja aikuisille erilaisia kerhoja jumpasta näytelmäpiiriin. Auran pirttiä myös vuokrataan juhliin ja illanviettoihin.

Lähteet: hamewiki.fi, nsaura.fi

Etenkin pimeään aikaan kätköllä käydessäsi olethan varovainen ja katsot, mihin astut. Annetuista parkkinaateista, Auran pirtin pihalta pääsee kätkölle turvallisesti T1,5-polkua pitkin.

Auran pirtin edellinen kätkö, Pirtti, arkistoitiin kolme vuotta sitten.

Tammela Alphabet -sarja

Tämä kätkö on osa Tammela Alphabet -kätkösarjaa. Olisi hienoa, jos Alphabet-sarjan FTF-löytäjä tekisi seuraavan aakkoskätkön, mutta kätkön tekemiseen ei ole minkäänlaista moraalista velvoitetta. Sarja jatkuu omaan tahtiinsa, kun seuraavan aakkoskätkön tekijä löytyy. Nyt alkuun julkaistaan kuitenkin samaan aikaan A, B ja C.

Tammela Alphabet -sarjan kätköt voivat olla minkätyyppisiä tahansa, ei kuitenkaan eventtejä (ml. CITOt) tai lab cacheja. Niiden tulee sijaita Tammelan kunnan alueella. Osassa aakkossarjan kätköistä on vinkki, joka kannattaa ottaa kätköllä käydessä talteen.

Edit: Teknisten syiden takia Tammela Alphabet B:n julkaisu viivästyy, se on kuitenkin siis jo työn alla ja julkaisujonossakin.

Auran pirtti - Tammela Alphabet A
Betoniporsas - Tammela Alphabet B
CITOn muistokätkö - Tammela Alphabet C
DiscGolfPark - Tammela Alphabet D
Edelfelt 1889 - Tammela Alphabet E
Forssalainen kirkko? - Tammela Alphabet F
GC- ja TB-hotelli Kaukjärvi - Tammela Alphabet G

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

615 Logged Visits

Found it 600     Didn't find it 3     Write note 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.