Skip to content

This cache has been archived.

searchjaunt: Nogmaals hartelijk dank aan alle deelnemers voor deze onvergetelijke dag.

More
<

Geotrainmen Europe Express: Rotterdam CS

A cache by Geotrainmen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 28 March 2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Wikipedia®

Bij het geocachen is de wereld ons speelveld. Aangezien de natuur deel uitmaakt van dat speelveld, is het vanzelfsprekend en belangrijk dat we dat beschermen door duurzaam te geocachen met respect voor het milieu en natuur. Er bestaan reeds belangrijke initiatieven zoals CITO om dat te benadrukken.

Maar je hoeft niet te wachten op een event of steeds afval op te rapen tijdens je geocaching tochten. Het kan ook door - in de mate van het mogelijke - simpelweg het openbaar vervoer te nemen van en naar de/het geocache(event) die/dat je wil bezoeken.

Na een succesvolle toer dwars door België (> 1000 km, 65 stations, 11 events op 1 dag) willen de Geotrainmen dit nogmaals kracht bijzetten op Europees niveau. We bezoeken daarbij 7 belangrijke steden in 5 landen. Tijdens onze stops houden we telkens een event gedurende de tijd die we hebben om over te stappen naar de volgende trein.

LEUVEN ANTWERPEN-CENTRAAL
ROTTERDAM CS AACHEN HBF
BRUSSEL/BRUXELLES ZUID/MIDI
LONDON - ST PANCRAS LILLE - EUROPE

We zouden graag hebben dat je ook het openbaar vervoer gebruikt om van/naar het/de event(s) van keuze te reizen. Reizen kan enkel mits je beschikt over een geldig, zelf te bekostigen, vervoersbewijs.
Men kan aanwezig zijn op meerdere events, maar dat is niet verplicht.
Indien je op meerdere events aanwezig wil zijn, gelieve dan voor alle desbetreffende events een 'will attend' te loggen.

Het tijdsschema vind je hieronder.

Belangrijke afspraken:

  • het loggen zal gebeuren in de inkomhal van het station aan de ontmoetingsplaats. Gelieve tijdig aanwezig te zijn.
  • om iedereen de kans te geven binnen een beperkte tijdsspanne op een geldige manier te loggen, vragen we je geocache naam - al dan niet geschreven, via stempel of sticker - reeds te voorzien op een papiertje. Deze papiertjes worden verzameld bij onze aankomst.
  • trackables kunnen geruild worden zolang de tijd het ons toelaat om op een veilige manier de volgende trein te nemen.

Er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voor doen. Jouw 'will attend' zal er voor zorgen dat je steeds op de hoogte bent. Op de dag zelf, raadpleeg je best de aanwezige informatieborden in het station en/of op deze site.

Je kan onze reis volgen via Twitter of via onze Facebook pagina. Je kan er zelf ook je ervaringen delen of via Twitter door het gebruik van #geotrainmen bij je tweets.


Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.