Skip to content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

S13 - Iltalenkki Ryssänmäelle

A cache by Dille87 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/11/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

S13 - Salolainen tusina

Vuosi on kulunut salolaisen facebook-ryhmän edellisestä Ros - Rise of Salo tempauksesta. Tänä vuonna ryhmä toistaa tempauksensa ja on piilottanut lukuisia kätköjä teemalla S13. Ryhmä toivottaa kaikille onnea etsintään ja purkeille pitkää ikää.


Tämä kätkö antaa erinomaisen syyn käydä juoksemassa tai pyöräilemässä pienen lenkin ryssänmäelle ja takaisin. Toki samalla voi vierailla lähistön muillakin purkeilla.

Mäki itsessään on hyvin tyypillisesti nimetty ja haastava lähestyttävä. Jyrkkää seinämää löytyy melkein suunnasta kuin suunnasta. Kätkölle on kuitenkin löydettävissä suht helppo reitti. Kukin siis tehköön kiinnostuksensa mukaan.

Kätköltä avautuu erinomaiset maisemat ja suosittelen hetken rauhoittumista paikalla ja valtavien korppiparvien ihailua. Itse puussa hiljaa istuessani muutama korppi laskeutui noin 10 metrin päähän. Samalla reissulla näin myös kyseisellä mäellä ketun todella läheltä. Edetkää siis purkille hiljaa ja varoen, jos vaikka kohtaisisitte jotain ennen näkemätöntä.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.