Skip to Content

<

Sipilänmäen kesäteatteri

A cache by JOELMAF Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/14/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruspiilo Sipilänmäen kesäteatterin pihapiirissä. Esitysten ja harjoitusten aikana alue on hyvin jästialtis, muuten piiloa saanee etsiä rauhassa.

Sipilänmeän kesäteatteri on Lions Club Piikkiön vuodesta 1980 lähtien entisellä Sipilänmäen tilalla ylläpitämä teatteri. Teatteri toimii täysin talkoo ja amatöörinnäyttelijöiden voimin. Teatterin ja buffetin tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen alueella. Hyväntekeväisyykohteita ovat mm. nuoriso, ikäihmiset, kulttuuri ja ympäristö. (Lähde www.sipilanmaki.fi) Myös Piikkiön Tammipartio on esittänyt Sipilänmäellä jo 20 vuotta myös lapsille sopivia hulvattomia show-elämyksiä. Tänä kesänä ohjelmistossa oli Katto-Kassinen. Näytelmät on tuotettu täysin partiolaisvoimin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

506 Logged Visits

Found it 484     Didn't find it 8     Write note 9     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.