Skip to Content

This cache has been archived.

Emput1: Korjauksesta ei tule mitään. Siispä arkistoon tämä meidän ensimmäinen kätkö.
Kiitokset kävijöille

More
<

3 veljestä

A cache by Emppu&Omppu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/06/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Myrskylän urheilukentän läheisyydessä.


Olipa kerran myrskyläläinen isäntä, jolla oli 3 poikaa. Hän asui suuressa, hienossa talossa, mutta hänellä oli pulma. Hän ei tiennyt kenelle veljeksistä hän talon antaisi.

Niimpä hän kutsui veljekset luokseen ja sanoi heille, että heidän on nyt aika lähteä maailmalle ja opetella kunnon ammatti.

Vanhin pojista oli aina halunnut kengittää hevosia, joten hän lähti sepän oppiin. Keskimmäinen veljeksistä taas oli kiinnostunut hiusten leikkuusta ja partojen muotoilusta ja hän pääsikin hyvän parturin oppiin. Nuorimmainen veljeksistä halusi miekkailijamestariksi ja sellaisen oppiin hän pääsikin.

Aikaa kului ja isä kutsui pojat luokseen oppejaan näyttämään. Ensimmäiseksi taitojaan näytti vanhin veljeksistä, kengittämällä vauhdissa erään hienon herran laukkaavan hevosen, josta isä oli aivan haltioissaan. Keskimmäinen veljeksistä taas näki pellolla juoksevan jäniksen ja ajoi tältä vauhdissa parran. Isä oli aivan häämmästynyt, mutta odotti vielä nuorimmaista veljeksistä kotiin. Nuorimmaisen saapuessa alkoi satamaan. Nuorimmainen otti esiin miekkansa ja miekkaili niin nopeasti, että yksikään sadepisaroista ei ehtinyt hänen päällensä ja hän säilyi aivan kuivana vaikka satoi ankarasti.

Isä oli tästä aivan lumotunut ja päätti antaa talon veljeksistä nuorimmalle. Aikaa taas kului ja talo aikanaan nuorimmalle päätyi, mutta veljekset olivat sopuisia keskenään ja rakastivat toisiaan, joten he päättivät asua isossa talossa kaikki sulassa sovussa. Ja niin he elivät onnellisena loppun asti. Sen pituinen se.

Löydät kolme veljestä tästä heidän suuresta talostaan ;)

Palautathan kätkön huolellisesti paikalleen

kätkössä ei ole kynää

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

453 Logged Visits

Found it 426     Didn't find it 8     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.